Ingress Portals…

ingressIngress draait helemaal om “Portals” die gebruikt worden door buitenaardse “shapers” die op die wijze proberen de mensheid te onderdrukken… als “Resistance” proberen we uiteraard om dat tegen te houden door die portalen zelf eerst te claimen… maar dan zullen er toch echt eerst wat meer van die spannende portals in Veendam moeten komen dan die 7 die we tot zover hebben ontdekt (ja, ja.. gisteren zijn er twee bijgekomen in Plannoord). Alle 7 overigens nu nog in handen van die ” Enlighted” die denken dat dat ze de wereld een dienst bewijzen door dat alien tuig met open armen te ontvangen… tsss… sukkels 😉

Later dit weekend een uitleg over Ingress – beloofd! Klik op meer voor de nieuwe portals die ik ingezonden heb bij Google/Ingress (niet alleen in Veendam overigens).

ingress-portals

(plaatje gemaakt middels http://bighugelabs.com/mosaic.php )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *