Reading Jobs…

stevejobsLeuk kadootje gekregen van haar… de biografie van Steve Jobs. Ik ben er direct in begonnen en ik moet zeggen het is meteen boeiend en leest lekker weg.

Het enige wat lekker ontspannen lezen nu (een klein beetje maar) dwarsboomt is dat dat knagende schuld-gevoel dat ik alweer aan een boek begonnen ben terwijl ik ook nog steeds “De eerste biechtmoeder” (van Terry Goodkind), “Total Engagement” (over Gamification), “Agile product management with Scrum” & “Management 3.0” (beide erg leuke boeken over Agile werken) nog niet uitgelezen had.

Misschien moest ik nu eerst maar eens iets uit lezen voordat ik aan een nieuw boek begin – maar dat kan nu natuurlijk ook net zo goed gewoon deze zijn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *