Lego World 2019

Net zoals elke herfstvakantie de afgelopen jaren ook dit jaar weer naar Lego World in de jaarbeurs in Utrecht geweest. Ooit begonnen met mijn twee oudste kinderen, tegenwoordig ga ik met de twee jongsten 🙂 Vorig jaar is Brent voor het eerst mee geweest en die liep de afgelopen drie weken al te stuiteren en elke dag te vragen hoeveel nachtjes nog voordat we weer naar Lego World gingen.

Op de foto hiernaast is het gezichtje (met baard) is eigenlijk het enige wat van dit jaar is. Het naamblokje is volgens mij van twee jaar geleden en het haar van vorig jaar denk ik (misschien moet ik zo langzamerhand toch op zoek naar grijs haar voor mijn lego minifigure).

Lekker veel bakken Lego overal in de verschillende thema’s, een bouwwedstrijd, een heus Lego spookhuis, een Ninjago dorp, Duplo, City, Star Wars area, tekst op een blokje laten laseren , maak-je-eigen-minifigure en heel veel fantastische mooie Lego bouwwerken… echt een aanrader! volgend jaar zeker weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *